Pride

 Snart nalkas det dagarna för Sthlms Pride och det sha bli fantasiskt roligt. och där ska jag jobba som sexinformatör nu kommande helg.. Mmm.. då gäller det bara att plugga på och sånt..

 Uppdaterar mer imorgon,,,
 god natt allihoppa.

Mr Gay Sweden

Rösta på min kompis.. Mercid... Han är med och tävlar i Mr Gay Sweden..




Så han kan komma i finalen.. Vore kul..

Ett tag sen, semester, sovande blogg

 Det var ett tag sen jag bloggade sist.. Sitter o ligger väl på latsidan gör jag visst.. FY på mig...
 och regnbågsflikka har blivit gått och blivit ett sovande blogg... Nu får det vara nog.. och är i motsatta hållet nu.. Nämligen vaken blogg.

Har haft en skön och avkopplande semester i en vecka på en hemlig ort i sverige.. Skönt att komma ifrån lite och vardagen..
 Nu är det knappt bara 1 vecka kvar sedan börjar Pride och nu på söndag  börjar ju Danmarks Pride.

Själv ska Regnbågsflikkan vara i Sthlm och bli informatör på Tantolunden och informationera om sexfrågor och allt möjligt  inom HBT.. Blir en rolig och ansvarfullt område i sånt stort park med många folk.. HJÄLP!!!!!



 Nej hoppas att det går bra ändå... Jepp och blir det med också..


Slut för idag och tack för idag!

//Regnbågsflikka

Inget speciellt

 Idag har jag inte något speciellt att säga om idag.. eftersom min hjärnkapicitet är ju trög och är lite trött för att funka idag ;) ;Men jag försöker gott som jag kan.

 Nu kom Jag på en sak! Ville bara tipsa er ett bra film som har inspierat mycket för mig och mitt liv som bisexuell och gjorde mig mycket inreessant som jag såg för några månader sedan..

Kärlekens språk heter den filmen och där i filmen medverkar Regina Lund..




Kärlekens språk (även Kärlekens språk 2000) är en svensk sexualupplysningsfilm från 2004 i regi av Anders Lennberg. Källa från wikipedia.

Den filmen är mycket  sexinnehåll och mycket  lärorik och den passar bra som sexundervisnings material tycker jag.. Passar bra till högstadiet och gymnasiet. Det handlar om att i  Under filmens gång blandas informationsscener med historier om olika människor, allt från två homosexuella tjejer som finner varandra och en av deras farfar som har potensproblem, till tjejer som är på audition för att medverka i en reklamfilm för akut-p-piller. Filmen innehåller ett flertal explicita sexscener. Som Stella Måne spelas av Regina Lund har egen sex program som  programledare.

  Betyg: 3,5

Regn och sexfunderingar inom män och kvinnor.

 Idag regnar det och jag passar på att sitta och bligga för första gången.. igår satt jag i badet och tänkte bort ett tag till en annan värld. och där kom det den här bloggen upp.. Konstigt va? Det är för min intresse till  gayvärldeen och annat. Mysko eller hur? Nope det är faktiskt inte märkväldigt alls.

 Idag läste jag en bok och funderade lite.. Intressant och frågar mig lite varför och sånt dyl..
 Denna gången är det männens förhållande till kvinnan..

"När man är en ung grabb mellan tjugo och drygt trettio är det kvinnorna som styr förhållande, och när man närmar sig 40 års åldern och känner sig betraktad som en ungkarl, Så känner man att kvinnorna vill gärna sluka över en" Med andra ord har killen plötsligt allt makt.

 När jag satt och funderade över meningen som jag läste.. kom jag på att vi utnyttjar killarna som duracellkaniner som man kan njuta av sexet som är underbaraste mellan 20-30 års åldern medan när killen närmar sig 30-40 års åldern är dom inte lika yngre längre och blir de lugnare duracellkaniner som blivit äldre med åren och skrotar de "gamla"duracellkaninerna .. och sedan dumpar de för att de vill ha ett annat bättre med 40_åringarna som är bektraktade ungkarlar för de har mer  sex erfarenhet.




Men det intressanta ordet jag läste " De värsta ör att de flesta av kvinniorna är riktigt intressanta eftersom det är inte bara velat få äktenskapet understökat tidigare i livet. Men när en man ser den där blicken i deras ögon- hur ska han då känna sig passionerad?"

Svaret var tydligen att vi perfekta kvinnor ofta är singlar och inte är så förtjusta att vara den desperata kvinnan att jaga efter män direkt bara fär att få sex- för vi har olika hjärnor.. Männen är mer desperata verkligen än kvinnor för de har massa överskott på testoreoner-

Men hur  går det med kvinnor med kvinnor och män med män  i åldrarna 20-30 med sexet? Jag tror de är inte som männen som knullar sig som duracellkaniner med kvinnorna eller.. utan det är på annorlunda sätt.

/// /Regnbågsflikka

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0